Termeni si conditii

Bine ati venit! Site-ul www.maxigel.ro , proprietatea MAXIGEL furnizeaza servicii afectate de termeni, instiintari si conditii definite prin acest Acord . Suplimentar, cei ce aleg sa foloseasca serviciile noastre sunt supusi regulilor, politicilor, termenilor si conditiilor aplicabile acestor servicii, acestea fiind incorporate in Acord. MAXIGEL isi rezerva dreptul de a schimba prevederile acestui Acord in orice moment. Accesarea, navigarea sau folosirea in orice mod acestui site indica acordul pentru toate prevederile Acordului, deci va rugam sa cititi acest Acord cu atentie inainte de a proceda.

Folosirea site-ului www.maxigel.ro

Reproducerea, distribuirea, afisarea, vanzarea, inchirierea, trasmiterea, crearea de lucrari derivative prin traducerea, modificarea, inversarea, dezasamblarea, sumarizarea sau exploatarea acestui Site sau in orice proportie a lui este interzisa cu exceptia obtinerii unei permisiuni scrise.
MAXIGEL permite printarea, copierea, descarcarea sau depozitarea temporara a unor extrase de pe site pentru informarea personala a Clientului. Sunt interzise orice folosire in scopuri comerciale a informatiilor furnizate pe Site si folosirea acestui Site in beneficiul altei companii cu exceptia primirii unei acord scris din partea MAXIGEL MAXIGEL isi rezerva dreptul de a refuza serviciile site-ului, de a sterge conturi de client si/sau a anula comenzi, acestea fiind facute la discretia proprietarului, incluzand, dar fara sa se limiteze, situatia in care consideram ca actiunile unui client incalca legea, Acordul, sau contravin Politicilor companiei.
Pentru accesarea si folosirea unei parti a Site-ului, MAXIGEL poate furniza un Cont de client si o parola. De fiecare data cand folositi contul sau parola va va fi acordat acces sa folositi site-ul in conformitate cu prevederile Acordului si nu avem nici o obligatie in a verifica autorizarea sau sursa oricarui acces sau folosire a Site-ului. Clientul este singurul raspunzator pentru accesul si folosirea site-ului folosind parola si contul sau de catre el insusi sau oricine altcineva fie ca are sau nu are autorizarea clientului. Aceasta raspundere a clientului include, fara a se limita, toate comunicarile si obligatiile (incluzand fara limitare pe cele financiare) ca urmare a accesarii sau folosirii site-ului. Clientul este singurul raspunzator pentru protejarea si confidentialitatea parolei si contului de client furnizat. Clientul va notifica imediat MAXIGEL cu privire la orice folosire neautorizata a parolei sau contului de client si la orice actiune ce pune in pericol securitatea site-ului.

Politica de confidentialitate

Maxigel.ro se angajeaza sa nu transmita datele utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Astfel, Furnizorul va retine datele utilizatorilor si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe maxigel.ro, privind procesarea si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Maxigel.ro poate notifica prin newsletter utilizatorii privind ofertele curente, informatii referitoare la Furnizor si poate trimite felicitari.
Utilizatorul va avea posibilitatea să modifice ulterior datele si adresa înregistrată și să filtreze mesajele pe care va dori să le primească în continuare din partea Furnizorului. Maxigel.ro nu promoveaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul maxigel.ro poate opta pentru eliminarea acesteia din baza noastra de date.
 De asemenea, daca un utilizator nu mai doreste sa primeasca newsletterul maxigel, se poate dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.
Pentru sugestii si sesizari ne puteti contacta la adresa [email protected]

Opiniile si comentarile

Cu exceptia situatiilor mentionate pe Site sau in Acord, orice mesaj, postare pe Site si/sau catre MAXIGEL devine proprietatea exclusiva MAXIGEL , incluzand fara limitare intrebari, sugestii, aprecieri, comentarii, idei, tehnici, know-how sunt tratate ca fiind neconfidentiale si fara proprietar si avand titlu gratuit, nelimitat in timp sau ca locatie, irevocabil, transferabil in folosirea, publicarea, copierea, distribuirea, punerea in aplicare, crearea de lucrari derivative, adaptarea, modificarea, traducerea si orice alta actiune relativ la acestea.
Aditional drepturilor cu privire la Trimiteri, odata cu postarea comentariilor, recenziilor sau altui continut pe Site Clientul acorda MAXIGEL dreptul de folosire a numelui inscris in conexiune cu orice comentariu, recenzie sau alt continut. Clientul garanteaza ca respectivele comentarii, recenzii sau continut nu afecteaza sau incalca drepturile oricarui tert. Clientul nu va folosi o adresa de email falsa, nu va pretinde o alta identitate si nu va insela MAXIGEL sau tertiii cu privire la originea oricaror Trimiteri sau Continut. MAXIGEL poate, dar nu va fi obligata, sa scoata sau editeze orice Trimiteri (incluzand comentarii sau recenzii) pentru oricare motiv.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Denumirea si logo-ul sunt marci inregistrate. Intreg Continutul Site-ului, adica textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format si programarea apartin exclusiv Maxigel. Aranjarea, pozitionarea, impartirea, ansamblul elementelor parte a Continutului acestui Site apartin exclusive Maxigel . Acestea si Continutul sunt protejate de legea romana si legile internationale ale copyrightului. Maxigel.ro, Maxigel si alte logouri, marci comerciale, slogane, nume comerciale sunt marci ale Maxigel , asociatilor sau partenerilor ei si folosirea acestora fara acord expres scris este prohibita. Este interzisa folosirea oricarei marci in oricare maniera care ar crea confuzie, discreditare, desconsiderare a Maxigel.
In cazul in care un Client considera ca Site-ul sau un Continut expediat prin orice mijloc de catre MAXIGEL , violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze MAXIGEL conform datelor de contact, astfel incat MAXIGEL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Raspundere si precizari juridice

MAXIGEL avertizeaza in mod expres asupra tuturor responsabilitatilor la prevederile prezentului Acord si a Termenilor Contractuali cu privire la la operarea acestui site si cu privire la orice actiune intreprinsa sau neintreprinsa bazata pe oricare din informatiile furnizate pe acest site sau prin intermediul acestuia. MAXIGEL si furnizorii mentionati in site, nu vor fi raspunzatori pentru daunele directe, indirecte, prejudicii si penalitati reiesite din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site. Acest site poate contine erori, inadvertente, omisiuni, greseli si erori tipografice. Pozele produselor sunt informative si nu constituie obligatie contractuala. Raspunderea MAXIGEL pentru orice daune, prejudicii si penalitati, indiferent de fundamentarea actiunii, este limitata la valoarea sumelor primite in luna de la Client in luna ce preceda pretinsul act care ar naste raspunderea MAXIGEL.

Urmatoarele actiuni sau tentative de fraudare a Siteului MAXIGEL vor determina punerea in miscare a cercetarii penale impotriva celor responsabili: de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda, de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre MAXIGEL catre Client, de a afecta performantele serverului/ serverelor pe care ruleaza site-ul, de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre MAXIGEL catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
Clientul este de acord ca orice incalcare sau tentativa de incalcare a acestui Acord este inadecvata si raspunde fata de Vanzator aditional fata de daunele legale, Vanzatorul indrituit sa primeasca de la respectivul Client toate sumele cu privire la tratarea incalcarii / tentativei de incalcare, inclusiv, fara limitare, cheltuielile cu avocatii.

Erori tipografice

In cazul in care considerati ca anumite informatii contin erori sau prezentarile sunt inexacte va rugam ne comunicati acest lucru la adresa [email protected] pentru a face corecturile necesare.
In ciuda eforturilor noastre ca toate preturile sa fie corecte poate exista un numar mic de produse ce au preturi gresite. In situatia in care un produs este listat la un pret incorect sau avand informatii incorecte datorate fie unei greseli tipografice sau unor informatii gresite primite de la furnizorii nostrii, Maxigel are dreptul sa refuze sau sa anuleze orice comenzi plasate pentru produsul respectiv. Vanzatorul are dreptul sa refuze sau sa anuleze orice astfel de comenzi chiar in situatia in care acestea au fost deja achitate, Maxigel rambursand clientului in termen de o zi intreaga suma aferenta comenzii refuzate sau anulate.

Legea aplicabila - jurisdictia

Prezentul Acord este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Clientul este de acord ca indiferent de orice prevedere, orice pretentie sau cauza a actiunii ce ar izvori din aceasta , in legatura sau in conexiune cu Site-ul sau acest Acord trebuie sa fie introdusa in termen de un an de la nasterea cauzei, altfel fiind tardiva.

Definitii

Site - siteul www.maxigel.ro
Client - orice persoana care acceseaza sau utilizeaza siteul maxigel.ro
Cont de client - facilitate de folosire a unor optiuni superioare ale siteului; faciliatate afectata de responsabilitati, limitari, obligatii in conformitate cu Termenii siteului
Continut - Textele, desenele, grafica, butoanele, fisierele audio, video si/sau alt format prezente pe Site si programarea
Maxigel – SC. MAXIGEL S.R.L.
Trimiteri - orice mesaj, postare pe Site si/sau catre Maxigel

Suport