In perioada 1-6 mai suntem în concediu. Pentru urgente, departamentul Service poate fi contactat la numarul de telefon 0727 555 715.
Setare Directie Ascendenta

Maxigel la Targul GastroPan 2024 din Brasov: O Prezenta Impresionanta

Suntem încantati sa va anuntam ca Maxigel a avut o prezenta de exceptie la Targul GastroPan 2024 din Brasov, evenimentul de referinta pentru industria echipamentelor HoReCa din Romania.

Vezi mai mult...

ITALFORNI sponsor tehnic in cea de-a doua editie a emisiunii PIZZA DOC pe canalul de televiziune Rai 2 - Italia.

Se poate dezvalui in sfarsit si ambitiosul proiect in care ITALFORNI este sponsor tehnic al celei de-a doua editii a show-ului PIZZA DOC pe canalul Rai2, emisiunea de televiziune dedicata reginei necontestabile a bucatariei italiene: pizza.

Vezi mai mult...

RATIONAL prezinta inovatii la evenimentele internationale ale partenerilor

RATIONAL a prezentat nu mai putin de trei inovatii la opt evenimente internationale desfasurate in perioada 26 septembrie si 17 octombrie la sediul sau din Landsberg am Lech.

Vezi mai mult...

IRINOX primeste premiul AZIMUT

Un premiu pentru excelenta si capacitatea companiei Irinox de fi incontinuu inovatoare. Semnificatia premiului oferit lui IRINOX, prin evenimentul organizat de catre Azimut Investment este aceea de recunoastere a "excelentei italiene si a prietenilor".

Vezi mai mult...

5 moduri prin care sistemul UNILINK TOUCH face diferenta

Atunci cand managerii de spalatorie pun in balanta avantajele si dezavantajele echipamentelor noi si ce model trebuie ales, modul de utilizare a echipamentului ar trebui sa fie analizat la fel de mult precum calitatea si eficienta acestuia.

Vezi mai mult...

Festivitati la nivel mondial: RATIONAL sarbatoreste cea de-a 50-a aniversare

RATIONAL, specialistul in prepararea mancarurilor calde, sarbatoreste anul acesta a 50-a aniversare cu lansarea unui slogan "Cand are un gust grozav, toti vorbim aceeasi limba."

Vezi mai mult...

ITALFORNI Bull pe stadionul San Siro in brutaria Molino Casillo

Suntem incantati sa anuntam ca modeul de cuptor Italforni Bull a fost selectat pentru a fi utilizat in noua brutarie Molino Casillo de pe stadionul San Siro din Milano.

Vezi mai mult...

Angajamentul Irinox catre reducerea amprentei de carbon continua

Un alt obiectiv important atins de catre Irinox ce vizeaza conceptul de sustenabilitate este declaratia de verificare conform standardului ISO 14064-1 2018 a inventarului propriu a emisiilor de gaze cu efect de sera. Acest lucru evidentiaza capacitatea companiei de a masura si monitoriza emisiilor de CO2.

Vezi mai mult...

Premii prentru gatit 2023: HOBART primeste doua medalii de argint

Doua premii pentru gatit au fost acordate la Offenburg-Germania. HOBART primeste o medalie de argint pentru un nou echipament multifunctional si pentru solutia sa de uscare externa pentru masinile de spalat vase cu hota.

Vezi mai mult...

ITALFORNI este sponsor tehnic in noua carte publicata de Alessandro Lo Stocco

Italforni anunta participarea in calitate de sponsor in noul proiect editorial al lui Alessandro Lo Stocco, intitulat ,,Focacce” publicat de Italian Gourmet si care se gaseste deja disponibil in librarii si pe platformele online.

Vezi mai mult...
Setare Directie Ascendenta
Suport