In perioada 1-6 mai suntem în concediu. Pentru urgente, departamentul Service poate fi contactat la numarul de telefon 0727 555 715.

2 persoane se uita acum
la acest produs

Sistem ghidaje suspendat pentru gatire verticala RATIONAL

Premium
Cod: 10258796 | RI 60.76.307

Structura otel inox, Sistem special de ghidaje pentru gatirea preparatelor speciale in plan vertical(de exemplu rata). Ghidajul din partea superioara (400x600 mm) impreuna cu grilajul din otel inox (400x600 mm) se folosesc pentru agatarea produselor, iar ghidajul din partea inferioara pentru pozitionarea unui container in ... vederea colectarii grasimii rezultate.

Vezi mai mult...
Livrare in aprox. 10 zile

Specificatii tehnice

Structura otel inox Sistem special de ghidaje pentru gatirea preparatelor speciale in plan vertical(de exemplu rata). Ghidajul din partea superioara (400x600 mm) impreuna cu grilajul din otel inox (400x600 mm) se folosesc pentru agatarea produselor, iar ghidajul din partea inferioara pentru pozitionarea unui container in vederea colectarii grasimii rezultate.

Descriere produs

Structura otel inox, Sistem special de ghidaje pentru gatirea preparatelor speciale in plan vertical(de exemplu rata). Ghidajul din partea superioara (400x600 mm) impreuna cu grilajul din otel inox (400x600 mm) se folosesc pentru agatarea produselor, iar ghidajul din partea inferioara pentru pozitionarea unui container in vederea colectarii grasimii rezultate.

Intrebari despre produs

0 Intrebari

La acest moment nu exista intrebari. Poti fii primul care pune o intrebare.

Spune parerea ta

Scrie o recenzie

Adaugi o recenzie pentru: Sistem ghidaje suspendat pentru gatire verticala RATIONAL

Suport