Image top
Cei mai buni producatori din domeniu sunt in Romania numai prin Maxigel!
Logo Rational

Rational Germania este producatorul numarul 1 in lume de cuptoare inteligente si inventatorul primului combi steamer, avand 54% cota de piata internationala. Practic fiecare al doilea cuptor instalat in lume este fabricat de Rational! In prezent in lume se produc in cuptoarele Rational zilnic peste 110.000.000 de meniuri.
Cuptoarele Rational sunt prezente in 85 de tari si sunt produse in 3 fabrici din Germania cu suprafata totala de 112000 m².

Istoricul companiei Rational
2011 inventarea primului SelfCooking Center@ whitefficiency@ cu HiDensity Control@
2008 lansarea sistemului CareControl
2008 deschiderea celei dea 3-a fabrici Rational in Landsberg Germania
2005 inventarea primului VarioCooking Center@ din lume
2004 inventarea primului SelfCooking Center@ din lume
2000 lansarea sistemului brevetat CleanJet®
1997 inventarea sistemului ClimaPlus Combi®
1986 dezvoltarea primei unitati cu alimentare pe gaz
1976 inventarea RATIONALCombi-Steamer
1973 infiintarea companiei

Prin utilizarea cuptoarelor Rational, spatiul necesar pentru o bucatarie este redus cu 30%,consumul de energie este redus cu 60%, consumul de apa este redus cu 40%.

Sisteme patentate Rational:
- Sistemul patentat HiDensityControl® garanteaza calitatea de top a preparatelor, indiferent ca este vorba de cantitati mici sau foarte mari, prin distribuirea uniforma si intensa a cadurii, aerului si umiditatii in camera de coacere, chiar si atunci cand unitatea este incarcata la capacitate maxima.
- Sistemul patentat Efficient LevelControl® creaza noi standarde pentru prepararea simultana de produse diferite, flexibilitate si viteza de raspuns. Permite folosirea fiecarui nivel pentru preparate individuale, obtinand astfel mai multa flexibilitate prin prepararea mixta a diverselor alimente si implicit economisirea timpului si energiei necesare. - Sistemul CareControl® asigura curatenia stralucitoare si decalcifierea automata cu consum minim de agenti de curatare, energie si apa.
- Sistemul revolutionar de control este extrem de simplu de utilizat, operarea fiind in totalitate autoexplicativa. Nu este necesar niciun training costisitor pentru personalul ce il utilizeaza. Astfel setarile conventionale cum sunt temperatura, timpul de coacere, viteza aerului, umiditatea din camera de coacere sau programarea nu mai sunt necesare, fiind reglate automat.

Premii obtinute: International Best Service Award 2007 - Germania, Kuche Award 2007 - Technik 2007 Germania, Kentucky Fried Chicken (YUM!) Top Partner 2007 - China, Best in Class Award 2007 - Foodservice USA, Taste 07 - TOP Innovation of Anuga 2007 Germania, Strategy Prize for Machanical Engineering 2007 - Germania, Best Practice Award 2008 - International Best Factory Awards 2008 Germania, Best Marketing Company Award 2008 - Germania, Nagroda MT Polska 2008 - Euro Gastro Polonia, Bavarians Best 50 2008 - Germania, Innovation Award for the German Gas Institute 2008 - Germania, Best in Class Award 2008 - Foodservice USA, Best Innovator 2008 - Germania, Catering Star 2008 - Germania, Kitchen InnovationsTM 2009 - Award for CareControl USA, Kuche Award 2009 Technic for CareControl - Germania, Best 2010 Trade Magazine “GV manager” Winner in Quality, Service and Value for Price - Germania.

Image1 Image 2
Logo Baron
Banner Bacon

Baron este producator de echipamente de gatit pentru restaurantele de 5 stele. Intreaga activitate a companiei Baron este axata pe atentia catre detalii, design, performanta si rezistenta. Tehnologia de top si inovatia a facut ca Baron sa fie astazi unul din cei mai apreciati producatori de blocuri termice.
Membra a grupului Ali, compania Baron se diferentiaza in cadrul grupului ca fiind cea care targheteaza sectorul premium al pietei, recunoscuta pe piata internationala pentru calitatea, rezistenta si designul echipamentelor sale. Baron si Ambach reprezinta brandurile exclusiviste ale Ali Group destinate celor mai exigenti clienti. Format in 1963, Ali Group reuneste cele mai importante 48 de branduri de succes, dand viata celor mai performante utilaje alimentare fabricate in lume, oferind consumatorilor idei, produse si suport service.

Echipamentele Baron sunt exportate si distribuite in toata lumea, regasindu-se in locatii de top ca Hilton, Marriott, Sheraton sau palatele princiare din Orientul Mijlociu.
Centrul de productie este amplasat in regiunea Veneto (Italia), extinzandu-se pe o suprafata care totalizeaza 45000 m². Depozitul automatizat cu capacitatea de 700.000 kg de otel este divizat in 350 de statii de depozitare si este programat sa fie operativ 24 de ore pe zi. Peste 50 de blocuri termice performante sunt produse si distribuite zilnic.
Investitiile masive in tehnologie si automatizarea totala permit companiei Baron sa ofere solutii inalt performante. Otelul este taiat cu tehnologie laser de mare precizie, iar ambutisarea lui este complet automatizata folosind roboti de ultima de generatie. Rezultatul se reflecta in linia perfecta a utilajelor Baron.
Toate utilajele Baron sunt proiectate pe baza criteriilor de modularitate si ergonomicitate fiind usor de utilizat si de adaptat nevoilor specifice ale clientului.
Utilajele Baron sunt supuse celor mai riguroase teste, utilajele pe gaz fiind testate in conformitate cu directiva 90/396 CE, iar utilajele electrice sunt testate in conformitate cu directiva privind siguranta in domeniul electricitatii EN 50106.
Calitatea deosebita a echipamentelor a facut din Baron un brand global, activand la nivel international printr-o densa retea de dealeri, intampinand cu succes nevoile industriei turismului si hoteliere ca si pe cele ale industriei alimentare.

Image 3
Suport