Cei mai buni producatori din domeniul HoReCa sunt in Romania numai prin Maxigel!

Rational

Rational Germania este producatorul numarul 1 in lume de cuptoare inteligente si inventatorul Combi Steamer, avand 54% cota de piata internationala. Practic, fiecare al doilea cuptor instalat in lume este fabricat de Rational!

Cuptoare Rational
Vezi mai multe
Unimac

Unimac este lider mondial in producerea de echipamente industriale pentru spalatorii profesionale cu utilaje fabricate cu materiale premium la cele mai inalte standarde.

Unimac
Vezi mai multe
Hobart

Hobart Germania este producatorul numarul 1 in lume cu peste 100 ani de experienta in domeniul producerii de masini de spalat vase.

Hobart
Vezi mai multe
Irinox

Irinox este cunoscuta in intreaga lume ca fiind producatorul principal de blast chillere, misiunea aceste companii este de a furniza cele mai inovatoare echipamente in domeniu.

Irinox
Vezi mai multe
Berto's

Berto's Italia reprezinta pe piata bucatariilor profesionale garantia unor echipamente fiabile, robuste si puternice, avand in acelasi timp un excelent raport calitate/pret.

Berto's
Vezi mai multe
Zanussi Professional

Zanussi Professional este lider in inovarea si producerea de echipamente profesionale pentru bucatarii cu peste 200 de sisteme patentate, obtinand astfel cele mai bune rezultate prin eficiente si fiabilitate.

Zanussi Professional
Vezi mai multe
Josper

Josper, cu o experienta de peste 50 de ani de dezolvtare a echipamentelor tehnologice din domeniul gastronomiei si HoReCa, este recunoscut ca fiind un producator important al cuptoarelor pe carbuni.

Josper
Vezi mai multe
Baron

Baron este producator de echipamente de gatit pentru restaurante profesionale, axata pe atentia catre detalii, design, performanta si rezistenta, tehnologie de top si inovatie.

Baron
Vezi mai multe
Miwe

Miwe Germania defineste excelenta in productia de cuptoare, dospitoare si sisteme de refrigerare pentru panificatie.

Miwe
Vezi mai multe
Italforni

Italforni este producatorul renumit de cuptoare pentru pizza, patiserie, bratiserie si gastronomie dedicate utilizarii comerciale si industriale.

Italforni
Vezi mai multe
Atollspeed

Atollspeed este furnizor de solutii pentru gatire eficienta cu ajutorul cuptoarelor rapide combinand tehnologii de tip hybrid.

Atollspeed
Vezi mai multe
Brema

Masinile de gheata Brema sunt recunoscute peste tot in lume pentru standardele inalte de calitate, utilizarea celor mai bune materiale si inovatiile tehnologice permanente.

Brema
Vezi mai multe
La Cimbali

La Cimbali este producatorul cu cel mai mare prestigiu in fabricarea espressoarelor, avand o traditie de peste 100 de ani, astfel a scris istoria echipamentelor profesionale pentru prepararea cafelei.

La Cimbali
Vezi mai multe
Casadio

Casadio este o marca cunoscuta a echipamentelor de bar si se face remarcata ca fiind un producator de top ce pune accent pe fiabilitate si durabilitate.

Casadio
Vezi mai multe
Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat este un producator de top de aparate de cafea cu filtru, espressoare, aparate de cafea complet automate si dozatoare de apa calda.

Bravilor Bonamat
Vezi mai multe
Imesa

Cu peste 50 de ani de experienta, producatorul italian Imesa de masini de spalat rufe, uscatoare si calandre, dezolvta constant tehnologii si foloseste materiale de top cu impac minim asupra mediului.

Imesa
Vezi mai multe
Hamilton Beach

Hamilton Beach reprezinta un brand recunoscut din anul 1900, din USA, care ridica standardele de calitate in domeniul blenderelor, mixerelor si echipamentelor de bar.

Hamilton Beach
Vezi mai multe
Venton

Venton Lüftung este producator de hote profesionale la calitate germana, oferind solutii avansate tehnologic pentru captarea si evacuarea aerului viciat din bucatariile restaurantelor.

Venton
Vezi mai multe
Inoxstar

Inoxstar ofera mobilier si echipamente din inox pentru orice hotel, restaurant, patiserie, cofetarie, autoservire, pizzerie, bar, cafenea, macelarie, carmangerie, magazin alimentar, supermarket, spalatorie rufe.

Inoxstar
Vezi mai multe
Robot Coupe

In cateva decenii, Robot Coupe si-a dezoltat experitza in bucatarii din intreaga lume. Unele modele au devenit cele mai importante vanzari, facand din Robot Coupe un lider incontestabil.

Robot Coupe
Vezi mai multe
Pietroberto

Cu o experienta de peste 90 de ani, Pietroberto produce utilaje pentru panificatie si patiserie de calitate si durabilitate ridicata.

Pietroberto
TurboChef

De la 1991, TurboChef Technologies, Inc. a deschis calea în lumea gătitului rapid. Cu gândire la inovație și performanță de excepție, TurboChef a redefinit eficiența în bucătărie prin proiectarea cuptoarelor de gătit rapid.

Turbochef
Suport