Cont client la maxigel.ro

Avand in vedere profilul activitatii Furnizorului, de vanzare de echipamente profesionale, site-ul maxigel.ro se adreseaza numai persoanelor juridice.

Cum creez un cont de client?
Crearea contului se va realiza prin completarea unui formular simplu. In cazul in care nu ai cont in site si te afli la prima cerere sau comanda pe maxigel.ro, atunci va fi necesar. Adresa ta de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specifici o adresa pe care o folosesti in mod curent, asigurandu-te in acest fel ca primesti toate informatiile importante referitoare la cererile si comenzile tale in timp util.

Adrese multiple
Utilizand maxigel.ro puteti stoca oricate adrese de livrare, toate in acelasi cont de client. Avand toate datele la indemana, orice comanda catre Maxigel pentru a avea echipamentele dorite se reduce la cateva clickuri.

In acest moment comenzile efectuate prin intermediul site-ului maxigel.ro se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice de pe teritoriul Romaniei. Pentru livrari in afara granitelor Romaniei va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in sectiunea Contact.

Clienti corporate

Pentru achizitii coporate cu valori de peste 10.000 Euro, daca esti parte a unui grup sau francize, in vederea participarii la licitatii sau derularii de proiecte complexe de investitii te rog sa ne contactezi la:

Telefon: 0720.990.800
Email: office@maxigel.ro

Vei beneficia astfel de consilierea unei echipe de vanzari experimentate precum si de suportul specialistilor certificati in domeniul proiectarii si domeniul tehnic.

Preturile produselor

Pretul produselor este afisat in euro, putandu-se face afisarea in alta moneda prin selectarea acesteia din variantele disponibile in caseta din partea de jos-stanga a siteului. Pentru conversia din euro in alte monede se face utilizandu-se cursul BNR actualizat zilnic. Preturile afisate in ron includ un comision de tranzactie bancara de 1 %. Preturile sunt afisate fara tva cu exceptia formularului de comanda unde tva-ul este evidentiat separat. Afisarea preturilor se face fara tva datorita faptului ca Maxigel se adreseaza persoanelor juridice pentru care tva este deductibil integral.

Pentru produsele care nu au pretul prezentat pe site trebuie sa aveti cont de utilizator, sa va autentificati si sa cereti pretul. Este rapid si foarte simplu.
In pagina de prezentare a produsului introdu cantitatea si sa apasa butonul Cere pret. Vei fi directionat in fereastra de cerere oferta.
Cand ati finalizat cererea, apasati butonul trimite.

Cererea ta va fi procesata imediat si vei fi contactat in cel mai scurt timp de unul din consultantii nostri.

Cum comand online?

Alegerea produselor
Pentru a putea comanda produse trebuie sa ai un cont de utilizator si sa te autentifici - vezi cont client. Folosind meniul din stanga, navighezi prin categoriile de produse si alegi echipamentele dorite.
Cand ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, introdu cantitatea si apasa pe butonul 'comanda acum'
Vei fi anuntat ca produsul ales a fost adaugat in cosul tau de produse. Nu uita sa alegi accesoriile si produsele compatibile pentru a te asigura ca maximizezi beneficiile produsului ales.
Cea mai simpla metoda de a finaliza cumparaturile este apasand butonul 'Finalizeaza comanda' din bara galbena din josul paginii. O alta varianta este sa dai click pe 'Cosul meu' - coltul dreapta sus si apoi sa apesi butonul 'Vezi cos'.
In pagina cosului de cumparaturi ai posibilitatea sa revezi produsele alese si preturile, sa actualizezi cantitatea, sa adaugi produse revenind in magazin sau sa stergi din produsele deja selectate.

Comanda
Aceasta etapa este extrem de simpla si dureaza 1 - 2 minute.
Completeaza datele firmei sau alege sa folosesti datele introduse ulterior, completeaza adresa unde doresti sa iti livram produsele, aleege modalitatea de plata si apassa butonul 'Trimite comanda'.
In prealabil asigura-te ca ai bifat casuta Accept "Termenii si conditiile";

Modalitati de plata

Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare cu plata ramburs sau la ridicarea produselor de la showroom-urile Maxigel. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
Plata in numerar este posibila in limita prevazuta de lege de 5.000 Ron cu tva / comanda.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Maxigel, in urma confirmarii telefonice a comenzii facute de un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos

BCR: RO29 RNCB 0205 0448 7655 0001.

Plata online folosind cardul (in curand)
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de plati.
Maxigel nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Disponibilitate stoc

Pentru ca stim ca ai nevoie rapida de echipamente si piese, asiguram o mare parte din acestea in permanent pe stoc. 2,5 milioane de euro investite in stocuri pentru ca tu sa beneficiezi imediat de investitia facuta. Astfel, livrarea poate fi facuta rapid, in 1-2 zile lucratoare, in majoritatea cazurilor.

Pentru fiecare produs in parte este specificat termenul de livrare exprimat in zile lucratoare. Datele privind stocul disponibil si termenele de livrare aferente sunt actualizate zilnic.

Livrarea comenzilor

Produsele se livreaza in termenul indicat in comanda la adresa indicata sau se pot ridica de la showroom-urile Maxigel.

Termenul de livrare este specificat in zile lucratoare Luni - Vineri, 5 zile lucratoare / saptamana. Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii pentru comenzile cu plata ramburs sau de la data efectuarii platii in cazul comenzilor platite online cu cardul. In cazul comenzilor platite prin OP, termenul de livrare se calculeaza de la momentul incasarii platii. Produsele comandate se livreaza in toata tara in termenul de livrare specificat la efectuarea comenzii. Produsele sunt asigurate pana la momentul primirii de catre client.

Livrarea produselor comandate este gratuita pentru comenzi cu valoare totala minima de 1000 euro (fara tva). Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 1000 euro (fara tva) si cele cu plata ramburs costul livrarii este in sarcina clientului, acesta achitand costul de transport direct curierului ce livreaza produsele. In cazul in care Achizitorul renunta la produsele ce fac obiectul comenzii cu plata ramburs si Furnizorul a expediat produsele, achizitorul datoreaza cheltuielile de transport dus intors.

In cazul comenzilor cu valori cuprinse intre 1000 si 4000 euro (fara tva) numai pentru produsele voluminoase enumerate mai jos ce necesita conditii de transport si ambalare speciale se aplica urmatoarele tarife de ambalare speciala pentru transport:

 • - Hote cu L<=2m 200 ron (fara tva), Hote cu lungimea cuprinsa intre 2m si 2,5m inclusiv 250 ron (fara TVA), Hote cu lungimea cuprinsa intre 2,5 si 3m inclusiv 350 ron (fara TVA), Hote cu lungimea mai mare de 3m 450 ron (fara tva)
 • - Vitrine frigorifice orizontale/verticale si Module self-service 120 ron (fara tva),
 • - Rafturi metalice pentru magazine 75 ron (fara tva) / 1m
 • - Dulapuri frigorifice 200 ron

Livrarea echipamentelor se va face la nivelul parter, intrarea in cladire. Livrarea nu include manevrarea pe scari, cu liftul sau la etaje superioare ale cladiri acestea fiind in responsabilitatea clientului. Totodata, clientul este raspunzator ca produsele comandate sa incapa prin caile de acces, Maxigel neavand nicio responsabilitate in eventualitatea ca dimensiunea cailor de acces este insuficienta pentru introducerea produselor in spatiul destinat. Orice costuri ca urmare a unei livrari esuate vor fi suportate de client. Livrarea nu include despachetarea, pozitionarea sau asamblarea produselor.

Exceptii: Livrarea cu firme de curierat poate fi restrictionata pentru produsele de dimensiuni mai mari precum: rafturile frigorifice, vitrinele frigorifice orizontale si verticale, dulapurile frigorifice, produse ce necesita transportul numai in pozitie verticala datorita riscului de defectare a agregatului; livrarea se va face numai pana la cea mai apopiata locatie a curierului care se poate identifica in lista acestuia. Cade in sarcina cumparatorului doar transportul respectivului utilaj (in pozitie verticala) de la acea locatie a curierului la propria locatie.
In acest moment, comenzile efectuate prin intermediul site-ului se livreaza exclusiv pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi si livrari in afara granitelor Romaniei va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in sectiunea Contact.

Garantia

Produsele achizitionate de la Maxigel beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, directivelor europene si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie standard este de 1 an.
Garantia include manopera de reparare si piesele de schimb necesare inlocuirii celor cu defect de material sau de fabricatie. Garan ia nu se extinde asupra materialelor consumabile si a celor ce fac obiectul uzurii normale.
Certificatele de garantie contin toate detaliile si informatiile necesare legate de modul de asigurare a garantiei, cat si informatiile necesare pentru contactarea departamentului de service.

Daca aveti probleme cu unul din produsele achizitionate de la Maxigel, va recomandam sa procedati dupa cum urmeaza:

 1. 1. Verifica ca echipamentul este alimentat la retelele de utilitati (electrica, apa, gaz dupa caz) si acestea asigura parametrii de functionare prevazuti de instructiunile de instalare
 2. 2. Curata echipamentul de orice impuritati care ar putea interfera cu functionarea acestuia
 3. 3. Citeste cu atentie sectiunea de depanare rapida dedicata utilizatorului din instructiunile de utilizare, poate ai rezolvarea la indemana fara a fi nevoie de suport de specialitate

Daca problema persista, te rugam sa te adresezi Dispeceratului de service, inginerii de service Maxigel fiind bucurosi sa va ajute. Pentru asigurarea rapiditatii interventie te rugam sa ai la indemana urmatoarele informatii din Certificatul de garantie al produsului, necesare in vederea asigurarii suportului tehnic de care aveti nevoie: 1. Denumire produs 2. Tip/ serie 3. Cod articol 4. Numarul avizului/ facturii cu care a fost livrat produsul.
Cu ocazia sesizarii te rugam sa descrieti problema de functionare intampinata si solutiile pe care eventual le-ai aplicat.
Pentru a colabora cat mai eficient cu inginerii de service in identificarea problemei, te rugam ca atunci cand efectuezi apelul, sa ai accesibil langa tine produsul pentru care soliciti suport.

Te rugam sa contactezi dispeceratul de service Maxigel la:
Telefon: 0727.555.715
E-mail service: office@maxigel.ro
Fax: 0244 599 438

Returnarea produselor

Speram ca esti multumit de produsele achizitionate. In situatia de exceptie in care doresti sa returnezi un produs aceasta se poate face in urmatoarele situatii:

Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat te rugam sa semnalezi acest lucru in termen maxim de 24 de ore de la livrare pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.
Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Maxigel.

Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari
Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la livrare, poti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului numai in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile majore la livrare, trebuie sa refuzi receptia lor.

Produsele comandate nu au caracteristicile tehnice specificate
Daca produsul comandat se dovedeste a nu avea caracteristicile tehnice din oferta noastra, poti solicita in termen de 24 de ore de la livrare returnarea acestuia pentru inlocuirea cu un produs de valoare similara. Daca furnizorul agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, vei primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Maxigel.

In toate situatiile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale, in caz contrar returul nefiind acceptat. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Produsele din categoria “Lichidari de stoc” nu se pot returna având ca motivaţie unul sau mai multe aspecte menţionate în descrierea produsului respectiv. In cazul neacceptarii sau refuzului returului din motivele mai sus mentionate, produsele vor fi trimise inapoi clientului.

Orice alta situatie pentru care se doreste returnarea produselor trebuie agreata intai cu Furnizorul care este indrituit la o taxa de 25% din valoarea comenzii si integral costul transportului aferent livrarii si returului si pe care le va retine din sumele incasate.

Obtinerea finantarii

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca vrei sa beneficiezi de echipamente mai performante Maxigel te sprijina prin oferirea a doua programe de finantare in functie de perioada de esalonare a platilor dorita. Veti sustine astfel plata ratelor prin reducerea costurilor sau veniturile suplimentare aduse in urma utilizarii bunului.
La Maxigel ai finantare si e mai simplu sa cumperi.

Finantarea in Rate maxim 12 luni
Finantarea se acorda pentru contracte cu valoare de peste 1000 euro pe o perioada de maxim 12 luni. Avansul minim este de 10%.
Finantarea se acorda in urma unei analize preliminare pe baza: 1. Ultimul bilant vizat de DGFPS, semnat si stampilat de catre client si 2. Ultimele doua balante, semnate si stampilate de catre client.

Finantarea prin Leasing intre 12 si 48 luni
Pentru sprijinirea clientilor nostri in proiecte pe termen lung am dezvoltat pachetul Leasing Maxigel prin colaborarea cu TBI Leasing IFN. Astfel perioada de finantare poate fi intre 12 si 48 de luni cu un avans minim 20 - 50 %.
Documentele necesare pentru evaluarea financiara de catre compania de leasing sunt:

 • - Cerere de finantare in original, completata, semnata si stampilata. Cererea de finantare trebuie semnata de reprezentantul autorizat al clientului;
 • - Factura proforma de la Maxigel, specificatii tehnice;
 • - Copie act constitutiv (inclusiv incheierea judecatorului delegat / dovada inregistrarii la Registrul Comertului);
 • - Copie Certificat de Inregistrare;
 • - Copie a actului de identitate al persoanei autorizate să semneze contractul de leasing;
 • - Bilanţ si balanta la decembrie pe ultimi 3 ani;
 • - Bilant si balanta la iunie pentru anul anterior;
 • - Ultima balanta incheiata pentru anul in curs;
 • - Copia specimenului de semnături de la bancă cu Codul Iban mentionat, avand data eliberarii, semnatura ofiterului de cont si stampila bancii in original;
 • - Un extras de cont curent (Ron) cu semnatura ofiterului de cont si stampila bancii in original;
 • - Acordul de consultare a bazei de date a Centralei Riscurilor Bancare, in doua exemplare, unul pentru firma semnat si stampilat la emitent, altul pentru administrator semnat la emitent, fara a mai completa altceva in rubricile 1-4;
 • - Hotararea AGA in formatul TBI Leasing(pentru situatiile in care clientul are mai multi actionari).

Toate documentele societatii (inclusiv documentele financiare) vor fi semnate, stampilate si inscrise cu mentiunea “conform cu originalul” pe fiecare pagina.
Finantatorul isi rezerva dreptul de a cere informatii suplimentare.
Finantarea va fi refuzata daca se dovedeste ca documentatia prezentata este incompleta sau falsa. Aferent contractului de leasing se vor emite de către Utilizator bilete la ordin in numar egal cu numarul ratelor de leasing si primelor de asigurare;

Suport