Cine suntem?

Fiabilitatea si performanta echipamentelor furnizate de noi sunt recunoscute peste tot in lume.

Ai nevoie de un partener cu experienta, iar succesul proiectelor tale este garantat de cei 29 ani de experienta si perfectionare, de-a lungul carora am colaborat cu toate tipurile de clienti ducand la bun sfarsit numeroase proiecte cu diferite grade de complexitate ale antreprenorilor romani sau lanturilor internationale.

Experienta si profesionalismul echipei Maxigel iti garanteaza ca suntem pregatiti sa infruntam orice provocare, oferind de fiecare data solutia perfect adaptata nevoilor tale. Provocarile tale sunt si provocarile noastre, ni le asumam cu perseverenta si responsabilitate.

Image Cine suntem

Ce facem?

Iti oferim echipamente si servicii de calitate premium.

In tot ceea ce facem se regaseste preocuparea noastra permanenta de perfectionare si imbunatatire continua a serviciilor. Ne concentram asupra nevoilor clientilor nostri si cautam solutii durabile si de actualitate pentru a pune la dispozitia acestora cea mai variata gama de produse performante, calitative si accesibile.

Prin furnizarea de echipamente inovatoare, Maxigel reuseste sa ofere dotarile necesare afacerii tale pentru a creste productivitatea si a reduce costurile de operare, factori ce influenteaza in mod direct recuperarea investitiei in cel mai scurt timp.

Punem accent pe construirea parteneriatelor de lunga durata, de aceea, prin colaborarea cu Maxigel ai acces la o gama larga de servicii care reusesc sa ne diferentieze si sa iti aduca o serie de avantaje ce sustin succesul tau economic.

Lucram cu producatori renumiti, lideri in domeniu, a caror fiabilitate si performanta sunt recunoscute la nivel mondial. Suntem aproape de tine, oriunde te-ai afla pe teritoriul Romanei prin intermediul celor 11 filiale pozitionate strategic in toata tara. Iti punem la dispozitie servicii precum consultanta de specialitate, proiectare gratuita, finantare avantajoasa, transport, service rapid, instruire, workshop-uri.

Afla mai multe despre toate acestea la sectiunea de servicii si descopera beneficiile colaborarii cu Maxigel.

Premii si certificari

La Maxigel targetam calitatea prin tot ceea ce facem!

Din 2004 MAXIGEL a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001 fiind certificata international de SRAC si IQNet, devenind astfel prima firma de profil din Romania care isi desfasoara activitatea in conformitate cu cele mai inalte standarde europene. In 2010 Maxigel a adoptat sistemul de management integrat calitate-mediu in baza standardelor ISO 9001 si ISO 14001, certificat cu Societatea Germana de Certificare a Sistemelor de Management DQS.

Activitatea companiei a fost recunoscuta de-a lungul timpului, acumuland pana in prezent peste 50 de premii si certificari. Ca urmare a profesionalismului si implicarii, Maxigel a fost premiata de nenumarate ori de Camera de Comert si Industrie (CCIR), de Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIMMR) si cu Diploma de Excelenta din partea Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR). Ceea ce insa apreciem cel mai mult este recunoasterea si increderea clientilor nostri precum si faptul ca putem contribui la succesul business-ului lor. Astazi, Maxigel este furnizorul Nr. 1 de echipamente alimentare si frigorifice din Romania prin calitatea produselor si serviciilor.

Image Premii si certificari
Icon1 Icon2 Icon3 Icon4

Istoric

Infiintata in 1994, Maxigel este una din cele mai importante companii din Romania ce are ca obiect de activitate importul, vanzarea si serviciile pentru echipamentele alimentare si frigorifice. Cei peste 29 ani de activitate, experienta si nivelul de dezvoltare al companiei garanteaza clientilor siguranta investitiei.

Increderea investita de clientii nostri ne-a permis sa fim intr-un permanent proces de dezvoltare. Compania Maxigel a fost fondata in anul 1994, fiind una din primele companii din acest domeniu, desfasurandu-si activitatea in Ploiesti, Bucuresti si Pitesti. In 1998 investeste in construirea unui sediu nou de 2000 m² situat in Ploiesti, iar in anul 2004 deschide 3 noi filiale in Constanta, Cluj-Napoca si Iasi. In 2005 odata cu deschiderea filialei din Timisoara, compania ajunge sa beneficieze de cea mai extinsa retea de distributie si service din tara.
In 2006, prin extinderea sediului sau din Ploiesti, ajunge sa dispuna de cel mai modern centru logistic si administrativ, cu o suprafata de 5000 m². La inceputul anului 2007, ca urmare a unei investitii considerabile, Maxigel a inaugurat in Bucuresti – Otopeni unul din cele mai mari showroom-uri de utilaje alimentare din Europa, de 2500 m², fiind totodata unul din cele mai mari si moderne din Europa. Constructia a fost proiectata de renumitul arhitect Dan Serban si a implicat numeroase resurse. Showroom-ul a primit premiul de design la Anuala de Arhitectura Bucuresti. In urmatorii ani Maxigel, datorita procesului continuu de extindere si dezvoltare, reuseste sa deschida noi filiale in Sibiu, Brasov, Craiova si Oradea, reusind sa completeze cu succes reteaua natioanala a companiei.

Avand o istorie bine definita si un proces de dezvoltare permanent, compania Maxigel reprezinta evolutia naturala a initiativei si a dorintei de reusita a fondatorilor sai.

Image Istoric

Infrastructura puternica

Sediul administrativ Maxigel este situat in Ploiesti, la 60 km de Bucuresti si este cel mai modern centru logistic si administrativ, cu o suprafata de 14 500 m², unic intre firmele de profil din Romania. Aici sunt localizate depozitele principale si sunt efectuate testele de calitate asupra echipamentelor importate inainte de a fi trimise clientilor. Peste 150 de angajati lucreaza in sediul de la Ploiesti, facand posibila functionarea perfecta a mecanismelor companiei si asigurand implicit capacitatea necesara deservirii clientilor. Tot aici sunt localizate principalele departamente Maxigel: Departamentul Tehnic, Proiectare & Consultanta HACCP, Departamentul Achizitii, Marketing, Departamentul Juridic, Resurse Umane, Departamentul Administrativ, Contabilitate, IT si Divizia de Vanzari Ploiesti.

In dorinta de a fi aproape de clienti, compania a dezvoltat o retea nationala de distributie prin showroom–uri proprii, fiecare dispunand de utilaje pe stoc si de echipe de interventie rapida. Acestea sunt geografic dispuse astfel incat sa acopere intreg teritoriul Romaniei. Astazi compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta, Sibiu, Iasi, Pitesti, Brasov, Timisoara, Oradea si Craiova.

Image Infrastructura puternica
Suport