Echipa Maxigel

Succesul companiei Maxigel vine din performanta si efortul permanent al unei echipe dianamice si proactive. Fie ca sunt oameni cu multi ani de experienta sau tineri specialisti, cu totii au ca principala preocupare eficientizarea proceselor de lucru pentru a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate.

Echipa Maxigel este formata din peste 150 de profesionisti in management, vanzari, logistica, finante, inginerie, marketing, IT, controlul calitatii etc. care actioneaza impreuna pentru dezvoltarea companiei si obinerea unor rezultate de exceptie. Imbunatatirea performantelor companiei este o provocare constanta a echipei noastre, de aceea, investim in oamenii nostri prin cursuri de specialitate si training-uri de perfectionare.

Pentru a continua sa crestem si pentru a ne mentine standardele, alegem oameni care impartasesc valorile noastre. Dorim in echipa noastra persoane motivate, cu o atitudine pozitiva, dispuse sa se dezvolte intr-un mediu de lucru modern, competitiv si profesionist.

Ne respectam intotdeauna promisiunile fata de angajatii nostri, ii sprijinim si suntem alaturi de ei in permanenta. Daca vrei sa faci parte din echipa Maxigel, trimite CV-ul tau la adresa [email protected] si te vom contacta de indata ce vom avea un post vacant corespunzator pentru tine.

Suntem in cautare de:

Tehnician service echipamente

 Locatii: Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Timisoara, Suceava
 Numar posturi disponibile: 5
 Tip job: Full time
Vezi job
Suport