Bain marie / Capacitate: 2x GN 2/3, / Capacitate: 2x GN 1/1+1x GN 1/3, / Capacitate: 3x GN 1/1
-
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 2x GN 1/1+1x GN 1/3, suport inox cu 2 usI, BERTOS serie 900 Maxima, alimentare electrica
BE E9BM8M
10130034 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 3x GN 1/1, serie 500, alimentare electrica
F14 DTB31
10130044 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 3x GN 1/1, serie 600, alimentare electrica
10130047 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 3x GN 1/1, serie 600, alimentare electrica
F14 DTB85
10130053 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 3x GN 1/1, serie 500, alimentare electrica
F14 DTBR31
10130056 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 2x GN 2/3, BARON serie 1100 Giano, alimentare electrica
BA 11BM/E451
10130000 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 2x GN 2/3, suport inox deschis, BARON serie 1100 Giano, alimentare electrica
BA 11BMV/E451
10130001 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 2x GN 2/3, suport inox cu 2 usi, BARON serie 1100 Giano, alimentare electrica
BA 11BMVP/E451
10130002 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 2x GN 2/3, BARON serie 1100 Giano, alimentare gaz
BA N11BG/G450
10130003 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 2x GN 2/3, suport inox deschis, BARON serie 1100 Giano, alimentare gaz
BA N11BGV/G450
10130004 -
Adauga la Comparare
Bain marie inox, capacitate 2x GN 2/3, suport inox cu 2 usi, BARON serie 1100 Giano, alimentare gaz
BA N11BGVP/G450
10130005
Bain marie
Descoperiti bain-marie-urile de la Maxigel, echipamente esentiale in bucatariile profesionale si restaurantele ce necesita mentinerea si servirea alimentelor la temperatura optima. Acestea reprezinta solutia ideala pentru a mentine preparatele calde si proaspete intr-un mod sigur si eficient. Bain-marie-urile de la Maxigel sunt concepute pentru a oferi performanta si versatilitate in utilizare. Aceste echipamente sunt prevazute cu cuve de inalta calitate, care pot fi umplute cu apa pentru a mentine o temperatura constanta si uniforma in jurul alimentelor. Aceasta metoda de incalzire delicata si uniforma asigura ca preparatele raman suculente, fara a-si pierde textura si gustul. Cu un control precis al temperaturii, bain-marie-urile va permit sa mentineti preparatele la temperatura dorita, asigurandu-va ca acestea sunt gata pentru a fi servite in orice moment. Acest aspect este esential in industria HORECA, unde promptitudinea si calitatea serviciului sunt prioritare. Bain-marie-urile de la Maxigel sunt construite cu atentie la detalii si sunt fabricate din materiale durabile si rezistente, ce rezista utilizarii intensive si asigura o durata lunga de viata a echipamentului. Designul ergonomic faciliteaza utilizarea si curatarea acestora, permitandu-va sa lucrati eficient si sa mentineti igiena in bucatarie. Indiferent daca aveti un restaurant, un hotel sau orice alta afacere din industria HORECA, bain-marie-urile de la Maxigel sunt un partener de incredere in bucataria dvs. Acestea va permit sa mentineti preparatele la temperatura optima, fie ca este vorba despre sosuri, creme, deserturi sau alte alimente sensibile la temperatura. Alegeti bain-marie-urile de la Maxigel si beneficiati de eficienta, calitate si fiabilitate in bucataria dvs. Cu aceste echipamente, veti putea oferi clientilor dvs. preparate calde si delicioase, mentinandu-va standardele ridicate in ceea ce priveste calitatea serviciului si satisfactia clientilor.