2 persoane se uita acum
la acest produs

Abatitor - Blast chiller ZANUSSI Rapido pentru tavi GN2/1 si 400x600 mm

Premium
Cod: 14200152

Functii automate inteligente, cicluri dedicate, programe si comanda manuala, Cicluri automate, Blast-chillerul Zanussi optimizeaza automat procesul de racire in functie de marimea, cantitatea si tipul alimentelor introduse prin selectarea dintre 10 familii de alimente cu peste 100 de variante diferite, Ciclu Soft ... Chilling, Ideal pentru alimente delicate si portii mici, aerul este racit la 0 grC, Ciclu Hard Chilling, Ideal pentru alimente solide si bucati mari, aerul este racit la -20 grC, Ciclu Congelare profunda, X-Freeze de la +10 la -41 grC ideal pentru alimente crude, partial gatite sau gatite, Ciclu functionare continua, Tutbo cooling functionare continua la temperatura dorita, ideal pentru productia intensiva, Ciclu Cruise Chilling, Blast-chillerul setetaza automat parametrii pentru racirea de cea mai buna calitate, Ciclu de mentinere temperatura, Temperatura se mentine la +3 grC pentru racire sau -22 grC pentru congelare, se activeaza automat la sfarsitul fiecarui ciclu pentru a economisi energie si a mentine temperatura sau se poate activa manual, Ciclu Lite-Hot de incalzire usoara a preparatelor +40 grC, Adauga functionalitati speciale si ofera flexibilitate in bucatarie: performante ridicate de racire si congelare, si multe functii noi pentru o utilizare extinsa, Ciclu de dospire si de dospire intarziata, Se poate gestiona productia tuturor alimentelor dospite alegand cand amestecul trebuie sa fie copt, procesul de dospire reglandu-se automat, Ciclu decongelare alimente, Produsele sunt aduse rapid la temperatura ideala pentru servire sau gatire prin managementul automat al temperaturii si datorita sistemului de circulatie a aerului, Ciclu de pasteurizare, Ciclu special pentru inghetata, Inghetata este produsa la o temperatura de -8 / -10 grC. Pentru vitrinele de inghetata temperatura este de -14 grC: inghetata va ramane cremoasa si nu va forma cristale de gheata, Ciclu special pentru ciocolata, Topeste sau tempereaza ciocolata, Ciclu pentru iaurt, Program controlat de fermentare si conservare, iaurt perfect pentru servire sau ca ingredient pentru dulciuri si prajituri, Ciclu sushi & sashimi, Confera siguranta preparatelor crude precum sushi si sashimi prin eliminarea parazitiilor datorita mentinerii temperaturii constante in interiorul alimentelor la -20 grC pentru 24 de ore, Ciclu sous-vide, Conceput special pentru racirea alimentelor care au fost gatite sous-vide, Functie personalizabila de preracire, Functie personalizabila de preincalzire, Functii combinate, Sistem sterilizare cu lampa UV optional, Temperatura max introducere produs +90 grC, Functia Calendar ajuta la crearea unei agende personale pe ore si la planificarea fluxului zilnic de munca, include primirea de alerte personalizate pentru toate sarcinile setate, Este posbila securizarea echipamentului prin blocarea interfetei de comanda, Functie de control multiplu, MultiTimer - permite simplificarea fluxului de munca, realizeaza o planificare mai precisa, ajuta la configurarea de pana la 20 de cicluri diferite in acelasi timp, imbunatatind flexibilitatea si asigurand rezultate excelente, pot fi salvate pana la 200 de programe MultiTimer, Functie de conexiune Match, Impreuna cu accesoriile optionale blast chiller-ul si cuptorul Magistar sunt conectate si comunica reciproc pentru a ghida utilizatorul in procesul Cook&Chill optimizand timpul si eficienta, Panou de comanda Touch Screen, Afisaj ecran color, Ecran tactil de inalta rezolutie 262.000 culori, vizibil de la 12 m, Interfata in peste 30 de limbi, inclusiv limba romana, Posibilitate de creare programe personalizate, maxim 1000 programe, 16 Pasi de racire per program, Grupare programe in 16 categorii, Programele si functiile favorite grupate intr-o singura pagina pentru acces rapid, Personalizarea programelor cu imagini, Posibilitate de copiere si transfer a programelor, Instructiuni si materiale informative accesibile prin scanarea codului QR cu orice dispozitiv mobil, Vizualizarea automata a consumului la sfarsitul ciclului, Sistem de avertizare acustica, Functie HACCP, Posibilitate de transfer a datelor HACCP, Conectivitate prin USB, Tehnologie IoT - conectivitatea optionala pentru acces in timp real si monitorizarea datelor de la distanta, Optionale necesare: placa WiFi si conexiune hub, Sistem de autodiagnoza, Sonda de temperatura multi-senzor in 3 puncte, Folosirea sondei si a tehnicii de inteligenta artificiala ARTE 2.0 permite estimarea timpului ramas in cadrul ciclului de racire, Structura exterioara otel inox AISI 304, Interior inox AISI 304, Interior cu margini rotunjite pentru o curatare usoara, Sens de deschidere a usii in stanga, Maner usa integrat in marginea usii, Rama usa incalzita ce impiedica blocarea usii, Garnitura magnetica detasabila, Capacitate: 10 tavi GN2/1 sau 10 tavi 400x600 mm, Sistem ghidaj tavi gastronomie si patiserie inclus, Dispunere longitudinala a tavilor, 29 niveluri tavi, Distanta intre tavi GN reglabila cu pas de 30 mm, Distanta intre tavi patiserie reglabila cu pas de 30 mm, Capacitate maxima ciclu racire rapida +3 grC: 100 kg, Capacitate maxima ciclu congelare rapida -18 grC: 70 kg, Sistem de distributie a aerului AirFlow ce asigura o temperatua uniforma, Ventilator cu 7 viteze, Ventilatorul se opreste in mai putin de 5 secunde la deschiderea usii, Ventilator cu panou cu balamale basculante pentru acces la evaporator pentru curatare, Agregat incorporat, Refrigerant ecologic R452A, Unitate de condensare cu racire cu aer, Asigura performanta la temperatura ambientala de +43 grC, Clasa climatica 5, Termostat de siguranta, Motor si ventilator cu protectie IP54, Valva solenoid pentru controlul presiunii de gaz in circuitul termodinamic, Evaporator cu protectie anti-rugina, Degivrare automata si manuala cu rezistenta electrica, Prevazut cu picioare reglabile pe inaltime, Valva scurgere apa 1"1/2, Alimentare electrica, Putere racire 6.79 kW, Putere incalzire 1.9 kW, Putere electrica 5.5 kW, Tensiune de alimentare 380V, Greutate neta 320 kg, Dimensiuni 1250x1092x1730 mm

Vezi mai mult...
Livrare in aprox. 33 zile

Specificatii tehnice

Utilizare cu: tavi Brand: ZANUSSI Model: Rapido Capacitate max racire rapida: 100 kg
Capacitate max congelare rapida: 70 kg Capacitate tavi gastronomie: 10 GN 2/1 Capacitate tavi patiserie-panificatie: 10 600x400 Dispunere tavi: longitudinala
Agregat: incorporat Tensiune de alimentare: 380V Panou de comanda: touch screen Sistem sterilizare: optional
Functionalitati abatitor: multifunctional Lungime: 1250 mm Latime: 1092 mm Inaltime: 1730 mm
Functie HACCP: da Conectivitate: prin USB Sens de deschidere usa: in stanga Racire unitate de condensare: cu aer
Specific abatitor / blast-chiller: gastronomie-restaurant,cofetarie-patiserie-panificatie,inghetata-gelaterie Tip tavi: 400x600 mm,GN2/1 Functii automate inteligente, cicluri dedicate, programe si comanda manuala Cicluri automate
Blast-chillerul Zanussi optimizeaza automat procesul de racire in functie de marimea, cantitatea si tipul alimentelor introduse prin selectarea dintre 10 familii de alimente cu peste 100 de variante diferite Ciclu Soft Chilling Ideal pentru alimente delicate si portii mici, aerul este racit la 0 grC Ciclu Hard Chilling
Ideal pentru alimente solide si bucati mari, aerul este racit la -20 grC Ciclu Congelare profunda X-Freeze de la +10 la -41 grC ideal pentru alimente crude, partial gatite sau gatite Ciclu functionare continua
Tutbo cooling functionare continua la temperatura dorita, ideal pentru productia intensiva Ciclu Cruise Chilling Blast-chillerul setetaza automat parametrii pentru racirea de cea mai buna calitate Ciclu de mentinere temperatura
Temperatura se mentine la +3 grC pentru racire sau -22 grC pentru congelare, se activeaza automat la sfarsitul fiecarui ciclu pentru a economisi energie si a mentine temperatura sau se poate activa manual Ciclu Lite-Hot de incalzire usoara a preparatelor +40 grC Adauga functionalitati speciale si ofera flexibilitate in bucatarie: performante ridicate de racire si congelare, si multe functii noi pentru o utilizare extinsa Ciclu de dospire si de dospire intarziata
Ciclu decongelare alimente Se poate gestiona productia tuturor alimentelor dospite alegand cand amestecul trebuie sa fie copt, procesul de dospire reglandu-se automat Produsele sunt aduse rapid la temperatura ideala pentru servire sau gatire prin managementul automat al temperaturii si datorita sistemului de circulatie a aerului Ciclu de pasteurizare
Ciclu special pentru inghetata Inghetata este produsa la o temperatura de -8 / -10 grC. Pentru vitrinele de inghetata temperatura este de -14 grC: inghetata va ramane cremoasa si nu va forma cristale de gheata Ciclu special pentru ciocolata Topeste sau tempereaza ciocolata
Ciclu pentru iaurt Program controlat de fermentare si conservare, iaurt perfect pentru servire sau ca ingredient pentru dulciuri si prajituri Ciclu sushi & sashimi Confera siguranta preparatelor crude precum sushi si sashimi prin eliminarea parazitiilor datorita mentinerii temperaturii constante in interiorul alimentelor la -20 grC pentru 24 de ore
Ciclu sous-vide Conceput special pentru racirea alimentelor care au fost gatite sous-vide Functie personalizabila de preracire Functie personalizabila de preincalzire
Functii combinate Sistem sterilizare cu lampa UV optional Temperatura max introducere produs +90 grC Functia Calendar ajuta la crearea unei agende personale pe ore si la planificarea fluxului zilnic de munca, include primirea de alerte personalizate pentru toate sarcinile setate
Este posbila securizarea echipamentului prin blocarea interfetei de comanda Functie de control multiplu MultiTimer - permite simplificarea fluxului de munca, realizeaza o planificare mai precisa, ajuta la configurarea de pana la 20 de cicluri diferite in acelasi timp, imbunatatind flexibilitatea si asigurand rezultate excelente, pot fi salvate pana la 200 de programe MultiTimer Functie de conexiune Match
Impreuna cu accesoriile optionale blast chiller-ul si cuptorul Magistar sunt conectate si comunica reciproc pentru a ghida utilizatorul in procesul Cook&Chill optimizand timpul si eficienta Afisaj ecran color Ecran tactil de inalta rezolutie 262.000 culori, vizibil de la 12 m Interfata in peste 30 de limbi, inclusiv limba romana
Posibilitate de creare programe personalizate maxim 1000 programe 16 Pasi de racire per program Grupare programe in 16 categorii
Programele si functiile favorite grupate intr-o singura pagina pentru acces rapid Personalizarea programelor cu imagini Posibilitate de copiere si transfer a programelor Instructiuni si materiale informative accesibile prin scanarea codului QR cu orice dispozitiv mobil
Vizualizarea automata a consumului la sfarsitul ciclului Sistem de avertizare acustica Posibilitate de transfer a datelor HACCP Tehnologie IoT - conectivitatea optionala pentru acces in timp real si monitorizarea datelor de la distanta, Optionale necesare: placa WiFi si conexiune hub
Sistem de autodiagnoza Sonda de temperatura multi-senzor in 3 puncte Folosirea sondei si a tehnicii de inteligenta artificiala ARTE 2.0 permite estimarea timpului ramas in cadrul ciclului de racire Structura exterioara otel inox AISI 304
Interior inox AISI 304 Interior cu margini rotunjite pentru o curatare usoara Maner usa integrat in marginea usii Rama usa incalzita ce impiedica blocarea usii
Garnitura magnetica detasabila Capacitate: 10 tavi GN2/1 sau 10 tavi 400x600 mm Sistem ghidaj tavi gastronomie si patiserie inclus 29 niveluri tavi
Distanta intre tavi GN reglabila cu pas de 30 mm Distanta intre tavi patiserie reglabila cu pas de 30 mm Capacitate maxima ciclu racire rapida +3 grC: 100 kg Capacitate maxima ciclu congelare rapida -18 grC: 70 kg
Sistem de distributie a aerului AirFlow ce asigura o temperatua uniforma Ventilator cu 7 viteze Ventilatorul se opreste in mai putin de 5 secunde la deschiderea usii Ventilator cu panou cu balamale basculante pentru acces la evaporator pentru curatare
Refrigerant ecologic R452A Asigura performanta la temperatura ambientala de +43 grC Clasa climatica 5 Termostat de siguranta
Motor si ventilator cu protectie IP54 Valva solenoid pentru controlul presiunii de gaz in circuitul termodinamic Evaporator cu protectie anti-rugina Degivrare automata si manuala cu rezistenta electrica
Prevazut cu picioare reglabile pe inaltime Valva scurgere apa 1"1/2 Alimentare electrica Putere racire 6.79 kW
Putere incalzire 1.9 kW Putere electrica 5.5 kW Greutate neta 320 kg Dimensiuni 1250x1092x1730 mm
Capacitate tavi GN2/1: 10 Capacitate tavi 600x400 mm: 10 Dimensiuni 1250x1092x1730 mm

Descriere produs

Functii automate inteligente, cicluri dedicate, programe si comanda manuala, Cicluri automate, Blast-chillerul Zanussi optimizeaza automat procesul de racire in functie de marimea, cantitatea si tipul alimentelor introduse prin selectarea dintre 10 familii de alimente cu peste 100 de variante diferite, Ciclu Soft Chilling, Ideal pentru alimente delicate si portii mici, aerul este racit la 0 grC, Ciclu Hard Chilling, Ideal pentru alimente solide si bucati mari, aerul este racit la -20 grC, Ciclu Congelare profunda, X-Freeze de la +10 la -41 grC ideal pentru alimente crude, partial gatite sau gatite, Ciclu functionare continua, Tutbo cooling functionare continua la temperatura dorita, ideal pentru productia intensiva, Ciclu Cruise Chilling, Blast-chillerul setetaza automat parametrii pentru racirea de cea mai buna calitate, Ciclu de mentinere temperatura, Temperatura se mentine la +3 grC pentru racire sau -22 grC pentru congelare, se activeaza automat la sfarsitul fiecarui ciclu pentru a economisi energie si a mentine temperatura sau se poate activa manual, Ciclu Lite-Hot de incalzire usoara a preparatelor +40 grC, Adauga functionalitati speciale si ofera flexibilitate in bucatarie: performante ridicate de racire si congelare, si multe functii noi pentru o utilizare extinsa, Ciclu de dospire si de dospire intarziata, Se poate gestiona productia tuturor alimentelor dospite alegand cand amestecul trebuie sa fie copt, procesul de dospire reglandu-se automat, Ciclu decongelare alimente, Produsele sunt aduse rapid la temperatura ideala pentru servire sau gatire prin managementul automat al temperaturii si datorita sistemului de circulatie a aerului, Ciclu de pasteurizare, Ciclu special pentru inghetata, Inghetata este produsa la o temperatura de -8 / -10 grC. Pentru vitrinele de inghetata temperatura este de -14 grC: inghetata va ramane cremoasa si nu va forma cristale de gheata, Ciclu special pentru ciocolata, Topeste sau tempereaza ciocolata, Ciclu pentru iaurt, Program controlat de fermentare si conservare, iaurt perfect pentru servire sau ca ingredient pentru dulciuri si prajituri, Ciclu sushi & sashimi, Confera siguranta preparatelor crude precum sushi si sashimi prin eliminarea parazitiilor datorita mentinerii temperaturii constante in interiorul alimentelor la -20 grC pentru 24 de ore, Ciclu sous-vide, Conceput special pentru racirea alimentelor care au fost gatite sous-vide, Functie personalizabila de preracire, Functie personalizabila de preincalzire, Functii combinate, Sistem sterilizare cu lampa UV optional, Temperatura max introducere produs +90 grC, Functia Calendar ajuta la crearea unei agende personale pe ore si la planificarea fluxului zilnic de munca, include primirea de alerte personalizate pentru toate sarcinile setate, Este posbila securizarea echipamentului prin blocarea interfetei de comanda, Functie de control multiplu, MultiTimer - permite simplificarea fluxului de munca, realizeaza o planificare mai precisa, ajuta la configurarea de pana la 20 de cicluri diferite in acelasi timp, imbunatatind flexibilitatea si asigurand rezultate excelente, pot fi salvate pana la 200 de programe MultiTimer, Functie de conexiune Match, Impreuna cu accesoriile optionale blast chiller-ul si cuptorul Magistar sunt conectate si comunica reciproc pentru a ghida utilizatorul in procesul Cook&Chill optimizand timpul si eficienta, Panou de comanda Touch Screen, Afisaj ecran color, Ecran tactil de inalta rezolutie 262.000 culori, vizibil de la 12 m, Interfata in peste 30 de limbi, inclusiv limba romana, Posibilitate de creare programe personalizate, maxim 1000 programe, 16 Pasi de racire per program, Grupare programe in 16 categorii, Programele si functiile favorite grupate intr-o singura pagina pentru acces rapid, Personalizarea programelor cu imagini, Posibilitate de copiere si transfer a programelor, Instructiuni si materiale informative accesibile prin scanarea codului QR cu orice dispozitiv mobil, Vizualizarea automata a consumului la sfarsitul ciclului, Sistem de avertizare acustica, Functie HACCP, Posibilitate de transfer a datelor HACCP, Conectivitate prin USB, Tehnologie IoT - conectivitatea optionala pentru acces in timp real si monitorizarea datelor de la distanta, Optionale necesare: placa WiFi si conexiune hub, Sistem de autodiagnoza, Sonda de temperatura multi-senzor in 3 puncte, Folosirea sondei si a tehnicii de inteligenta artificiala ARTE 2.0 permite estimarea timpului ramas in cadrul ciclului de racire, Structura exterioara otel inox AISI 304, Interior inox AISI 304, Interior cu margini rotunjite pentru o curatare usoara, Sens de deschidere a usii in stanga, Maner usa integrat in marginea usii, Rama usa incalzita ce impiedica blocarea usii, Garnitura magnetica detasabila, Capacitate: 10 tavi GN2/1 sau 10 tavi 400x600 mm, Sistem ghidaj tavi gastronomie si patiserie inclus, Dispunere longitudinala a tavilor, 29 niveluri tavi, Distanta intre tavi GN reglabila cu pas de 30 mm, Distanta intre tavi patiserie reglabila cu pas de 30 mm, Capacitate maxima ciclu racire rapida +3 grC: 100 kg, Capacitate maxima ciclu congelare rapida -18 grC: 70 kg, Sistem de distributie a aerului AirFlow ce asigura o temperatua uniforma, Ventilator cu 7 viteze, Ventilatorul se opreste in mai putin de 5 secunde la deschiderea usii, Ventilator cu panou cu balamale basculante pentru acces la evaporator pentru curatare, Agregat incorporat, Refrigerant ecologic R452A, Unitate de condensare cu racire cu aer, Asigura performanta la temperatura ambientala de +43 grC, Clasa climatica 5, Termostat de siguranta, Motor si ventilator cu protectie IP54, Valva solenoid pentru controlul presiunii de gaz in circuitul termodinamic, Evaporator cu protectie anti-rugina, Degivrare automata si manuala cu rezistenta electrica, Prevazut cu picioare reglabile pe inaltime, Valva scurgere apa 1"1/2, Alimentare electrica, Putere racire 6.79 kW, Putere incalzire 1.9 kW, Putere electrica 5.5 kW, Tensiune de alimentare 380V, Greutate neta 320 kg, Dimensiuni 1250x1092x1730 mm

Intrebari despre produs

0 Intrebari

La acest moment nu exista intrebari. Poti fii primul care pune o intrebare.

Spune parerea ta

Scrie o recenzie

Adaugi o recenzie pentru: Abatitor - Blast chiller ZANUSSI Rapido pentru tavi GN2/1 si 400x600 mm

Suport