Divizor pentru aluat / Lungime: 660 mm
-
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 10 diviziuni, gramaje de lucru 300 - 2000 gr
12490061 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 60 diviziuni, gramaje de lucru 50 - 330 gr
12490077 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 60 diviziuni, gramaje de lucru 50 - 330 gr
12490068 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, cu modelator rotund, 36 diviziuni, gramaje de lucru 34 - 110 gr
12490097 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 37 diviziuni, gramaje de lucru 30 - 160 gr
12490057 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 40 diviziuni, gramaje de lucru 80 - 500 gr
12490075 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 40 diviziuni, gramaje de lucru 80 - 500 gr
12490066 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, cu modelator rotund, 30 diviziuni, gramaje de lucru 40 - 135 gr
12490095 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 37 diviziuni, gramaje de lucru 45 - 220 gr
12490055 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 24 diviziuni, gramaje de lucru 130 - 830 gr
12490073 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 24 diviziuni, gramaje de lucru 130 - 830 gr
12490064 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, cu modelator rotund, 15 diviziuni, gramaje de lucru 150 - 360 gr
12490093 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 19 diviziuni, gramaje de lucru 90 - 500 gr
12490053 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 20 diviziuni, gramaje de lucru 150 - 1000 gr
12490071 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 20 diviziuni, gramaje de lucru 150 - 1000 gr
12490062 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 80 diviziuni, gramaje de lucru 40 - 250 gr
12490078 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 80 diviziuni, gramaje de lucru 40 - 250 gr
12490069 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, cu modelator rotund, 52 diviziuni, gramaje de lucru 12 - 40 gr
12490098 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 37 diviziuni, gramaje de lucru 45 - 220 gr
12490058 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 48 diviziuni, gramaje de lucru 60 - 400 gr
12490076 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 48 diviziuni, gramaje de lucru 60 - 400 gr
12490067 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, cu modelator rotund, 30 diviziuni, gramaje de lucru 25 - 90 gr
12490096 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 19 diviziuni, gramaje de lucru 90 - 500 gr
12490056 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 30 diviziuni, gramaje de lucru 100 - 660 gr
12490074 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 30 diviziuni, gramaje de lucru 100 - 660 gr
12490065 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, cu modelator rotund, 18 diviziuni, gramaje de lucru 120 - 280 gr
12490094 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 37 diviziuni, gramaje de lucru 30 - 160 gr
12490054 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 20 diviziuni, gramaje de lucru 80 - 500 gr
12490072 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa semi-automat pentru aluat, 20 diviziuni, gramaje de lucru 80 - 500 gr
12490063 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, cu modelator rotund, 11 diviziuni, gramaje de lucru 180 - 500 gr
12490092 -
Adauga la Comparare
Divizor tip presa automat pentru aluat, 10 diviziuni, gramaje de lucru 300 - 2000 gr
12490070
Divizor pentru aluat
Divizor pentru Aluat - Maxigel | Eficienta si Precizie in Divizarea Aluatului Divizarea aluatului este o etapa esentiala in prepararea painii, a produselor de patiserie si a altor preparate de panificatie. Pentru a obtine rezultate consistente si o productie eficienta, ai nevoie de un divizor pentru aluat de incredere. La Maxigel, ne concentram pe furnizarea celor mai bune echipamente pentru bucataria ta profesionala, iar divizorul nostru pentru aluat este solutia ideala pentru a obtine o divizare precisa si uniforma a aluatului. Divizorul pentru aluat Maxigel este conceput pentru a simplifica procesul de divizare a aluatului si pentru a economisi timp si efort. Echipat cu tehnologie avansata, acesta asigura o divizare rapida si precisa, garantand portiuni egale de aluat in fiecare utilizare. Indiferent de tipul de aluat sau de cantitatea pe care doresti sa o divizezi, divizorul nostru pentru aluat ofera performanta si eficienta remarcabile. Utilizarea divizorului pentru aluat Maxigel este simpla si sigura. Dispune de comenzi intuitive si ajustari precise, permitandu-ti sa controlezi grosimea si dimensiunea portiunilor de aluat in functie de nevoile tale sau de cerintele retetelor. Astfel, vei obtine rezultate consistente si uniforme in fiecare utilizare, indiferent de volumul de productie. Fiabilitatea si durabilitatea sunt aspecte deosebit de importante intr-un divizor pentru aluat profesional. La Maxigel, ne asiguram ca produsele noastre sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt construite pentru a rezista in conditii de utilizare intensiva. Astfel, poti avea incredere ca divizorul pentru aluat Maxigel va fi un partener de incredere in bucataria ta pentru multi ani. Maxigel este furnizorul tau de incredere de echipamente profesionale pentru prelucrarea aluatului. Oferim divizoare pentru aluat de inalta calitate, la preturi competitive. Cu un divizor pentru aluat Maxigel, vei obtine rezultate excelente si vei creste eficienta procesului de preparare a aluatului. Alege divizorul pentru aluat Maxigel si experimenteaza eficienta si precizia in divizarea aluatului. Simplifica-ti procesul de preparare a painii si a produselor de panificatie cu un divizor pentru aluat de incredere si durabil.