5 persoane se uita acum
la acest produs

Cuptor pe carbuni profesional JOSPER model Plus, suport tip masa deschisa, dulap cald, dimensiuni 750x778x1750 mm

Premium
Cod: 10210043

Ideal pentru a gati carne, peste, fructe de mare si legume, Recomandat pentru 80 de portii /ora, Productivitate estimata 60 kg/h, Structura robusta din otel inox, Panou superior fara perforatii pentru a impiedica patrunderea lichidelor in interiorul cuptorului, Carcasa intarita si sistem dublu de izolare, Interior din fonta pentru o retentie mai buna a caldurii, Temperatura de lucru 250 grC - 350 grC, Camera de gatire cu izolatie termica in straturi, Termometru analogic, Usa solida si izolata termic, Usa cu panou frontal cu culoare la alegere, Usa rabatabila cu sistem de tractiune durabil, Maner usa din inox, Sietm de racire cu fante laterale pentru admisia aerului de racire si cu grila de ventilatie care ajuta la evacuarea aerului cald, Gratar inox dimensiuni 510x500 mm, Diferite niveluri de pozitionare a gratarelor, Capacitate ... echivalenta gastronorm 1x GN1/1, Zona superioara de temperare, dulap cald, Accesorii: difuzor, firebreak, cleste, perie sarma, 2 gratare si vatrai, Timp de incalzire aprox 30 minute, Gratar pentru carbuni, Consum de carbuni mai scazut: cu peste 40% mai putin decat un gratar deschis, Consum 10 -12 kg / zi, Performanta pe sarcina de 9 ore, Camera de cenusa, impiedica cenusa sa ajunga in sistemul de tiraj, Tava pentru cenusa, Control admisie aer cu 8 intrari de aer- controleaza intensitatea arderii si blocarea de siguranta, Distributie uniforma a aerului in camera cuptorului, Control de ventilatie superior cu butonul de control ergonomic, Sistem de evacuare cu protectie impotriva particulelor incandescente si scanteilor, Difuzor si filtru de siguranta pentru a preveni trecerea scanteilor si a particulelor, Prevazut cu roti, Putere termica echivalenta 8.8 kW, Adancime cu usa deschisa 1023 mm, Dimensiuni 750x778x1750 mm

Vezi mai mult...
Livrare in aprox. 21 zile
Configuratie

    Documentatie:

    Prezentare produs

    GRATARUL CU CARBUNE CA UN MOD DE VIATA

    ORIGINI

    Josper s-a nascut in 1969 cand cea mai inovatoare tehnologie si traditie s-au unit. Creat de Pere Juli si Josep Armangue in Pineda de Mar, Barcelona, a devenit o legenda in lumea gastronomiei cu carbune

    Cu peste 40.000 de clienti, Josper este partenerul perfect pentru cei mai exigenti bucatari care doresc sa atinga cea mai inalta calitate a produselor folosind gratarul cu carbune. Nu au fost uitate niciodata originile familiei sau arta veche a gratarului cu carbune, de aceea intotdeauna folosim carbune din cele mai bune lemn.

    REVOLUTIONAR

    Cuptoarele cu carbune revolutionare Josper sunt unice datorita cunostintelor experte si iubirii mestesugarilor nostri pentru traditie, noilor aliaje de otel si celor mai inovatoare designuri. Sunt concepute avand in vedere cerintele bucatarilor profesionisti si ale sectorului ospitalitatii. Acest lucru permite sa ca fiecare produs sa ajunga la intregul sau potential.

    JOSPER SI VIITORUL: INTOTDEAUNA INOVAND

    La JOSPER, atentia este spre viitor: noua generatie a familiei este condusa de Sandra Juli si Manu Yebras, care continua sa deschida noi frontiere cu masini noi, metode noi de productie si dinamismul din spatele aderarii la imensul grup The Middleby Corporation. Un nou impuls pentru a creste si a raspandi gratarul cu carbune, aducandu-l in fiecare colt al globului, face din JOSPER lider mondial in gratar: "al nostru este un mod de viata, si avem o adevarata pasiune pentru gratar."

    Specificatii tehnice

    Tip usa / sertare: usa plina Deschidere usa / sertare: in jos Tip cuptor: suport tip masa deschisa Recomandat pentru portii /ora: 80 de portii /ora
    Lungime: 750 mm Adancime: 778 mm Inaltime: 1750 mm Marca: JOSPER
    Design: Plus Ideal pentru a gati carne, peste, fructe de mare si legume Productivitate estimata 60 kg/h Structura robusta din otel inox
    Panou superior fara perforatii pentru a impiedica patrunderea lichidelor in interiorul cuptorului Carcasa intarita si sistem dublu de izolare Interior din fonta pentru o retentie mai buna a caldurii Temperatura de lucru 250 grC - 350 grC
    Camera de gatire cu izolatie termica in straturi Termometru analogic Usa solida si izolata termic Usa cu panou frontal cu culoare la alegere
    Usa rabatabila cu sistem de tractiune durabil Maner usa din inox Sietm de racire cu fante laterale pentru admisia aerului de racire si cu grila de ventilatie care ajuta la evacuarea aerului cald Gratar inox dimensiuni 510x500 mm
    Diferite niveluri de pozitionare a gratarelor Capacitate echivalenta gastronorm 1x GN1/1 Zona superioara de temperare dulap cald
    Accesorii: difuzor, firebreak, cleste, perie sarma, 2 gratare si vatrai Timp de incalzire aprox 30 minute Gratar pentru carbuni Consum de carbuni mai scazut: cu peste 40% mai putin decat un gratar deschis
    Consum 10 -12 kg / zi Performanta pe sarcina de 9 ore Camera de cenusa, impiedica cenusa sa ajunga in sistemul de tiraj Tava pentru cenusa
    Control admisie aer cu 8 intrari de aer- controleaza intensitatea arderii si blocarea de siguranta Distributie uniforma a aerului in camera cuptorului Control de ventilatie superior cu butonul de control ergonomic Sistem de evacuare cu protectie impotriva particulelor incandescente si scanteilor
    Difuzor si filtru de siguranta pentru a preveni trecerea scanteilor si a particulelor Prevazut cu roti Putere termica echivalenta 8.8 kW Inaltimea totalizeaza cuptor cu zona de temperare superioara + suport
    Adancime cu usa deschisa 1023 mm Adancime cu usa deschisa 1023 mm Dimensiuni 750x778x1750 mm

    Descriere produs

    Ideal pentru a gati carne, peste, fructe de mare si legume, Recomandat pentru 80 de portii /ora, Productivitate estimata 60 kg/h, Structura robusta din otel inox, Panou superior fara perforatii pentru a impiedica patrunderea lichidelor in interiorul cuptorului, Carcasa intarita si sistem dublu de izolare, Interior din fonta pentru o retentie mai buna a caldurii, Temperatura de lucru 250 grC - 350 grC, Camera de gatire cu izolatie termica in straturi, Termometru analogic, Usa solida si izolata termic, Usa cu panou frontal cu culoare la alegere, Usa rabatabila cu sistem de tractiune durabil, Maner usa din inox, Sietm de racire cu fante laterale pentru admisia aerului de racire si cu grila de ventilatie care ajuta la evacuarea aerului cald, Gratar inox dimensiuni 510x500 mm, Diferite niveluri de pozitionare a gratarelor, Capacitate echivalenta gastronorm 1x GN1/1, Zona superioara de temperare, dulap cald, Accesorii: difuzor, firebreak, cleste, perie sarma, 2 gratare si vatrai, Timp de incalzire aprox 30 minute, Gratar pentru carbuni, Consum de carbuni mai scazut: cu peste 40% mai putin decat un gratar deschis, Consum 10 -12 kg / zi, Performanta pe sarcina de 9 ore, Camera de cenusa, impiedica cenusa sa ajunga in sistemul de tiraj, Tava pentru cenusa, Control admisie aer cu 8 intrari de aer- controleaza intensitatea arderii si blocarea de siguranta, Distributie uniforma a aerului in camera cuptorului, Control de ventilatie superior cu butonul de control ergonomic, Sistem de evacuare cu protectie impotriva particulelor incandescente si scanteilor, Difuzor si filtru de siguranta pentru a preveni trecerea scanteilor si a particulelor, Prevazut cu roti, Putere termica echivalenta 8.8 kW, Adancime cu usa deschisa 1023 mm, Dimensiuni 750x778x1750 mm

    Intrebari despre produs

    0 Intrebari

    La acest moment nu exista intrebari. Poti fii primul care pune o intrebare.

    Spune parerea ta

    Scrie o recenzie

    Adaugi o recenzie pentru: Cuptor pe carbuni profesional JOSPER model Plus, suport tip masa deschisa, dulap cald, dimensiuni 750x778x1750 mm

    Suport