4 persoane se uita acum
la acest produs

Aparat de gatit sous-vide profesional Cooking System, capacitate 42.5 lt

Plus
Cod: 10310002 | F37 CVS 800

Panou de comanda electronic, Taste tip touch, Display digital, Sistem de incalzire static tip bain-marie, Sonda de temperatura, Temperatura de lucru reglabila +45...+95 gr C, Setare temperatura apa din bazin pana la maxim 60 gr C, Temperatura constanta a apei din bazin, Setare timp de gatire, Structura otel inox, Inaltime bazin ... 200 mm, Nivel maxim apa 170 mm, Baza dubla perforata, Cuva inox GN 2/1, Capacitate totala cuva 50 lt, Sistem de evacuare apa format din robinet frontal, Dispozitiv din inox de pozitionare in cuva alimentelor, Prevazut cu capac din otel inox, Manere termorezistente, Manerele permit repozitionarea facila, Indicator temperatura, Dimensiuni compacte, Alimentare electrica, Tensiune alimentare 230V, Putere electrica 2 kW, Greutate neta 20 kg, Dimensiuni 670x550x320 mm

Vezi mai mult...
Livrare in aprox. 26 zile

Specificatii tehnice

Tip produs: cuva Capacitate utila: 42.5 lt Panou de comanda electronic Taste tip touch
Display digital Sistem de incalzire static tip bain-marie Sonda de temperatura Temperatura de lucru reglabila +45...+95 gr C
Setare temperatura apa din bazin pana la maxim 60 gr C, Temperatura constanta a apei din bazin Setare timp de gatire Structura otel inox Inaltime bazin 200 mm, Nivel maxim apa 170 mm, Baza dubla perforata
Cuva inox GN 2/1 Capacitate totala cuva 50 lt Sistem de evacuare apa format din robinet frontal Dispozitiv din inox de pozitionare in cuva alimentelor, Prevazut cu capac din otel inox
Manere termorezistente Manerele permit repozitionarea facila Indicator temperatura Dimensiuni compacte
Alimentare electrica Tensiune alimentare 230V Putere electrica 2 kW Greutate neta 20 kg
Dimensiuni 670x550x320 mm

Descriere produs

Panou de comanda electronic, Taste tip touch, Display digital, Sistem de incalzire static tip bain-marie, Sonda de temperatura, Temperatura de lucru reglabila +45...+95 gr C, Setare temperatura apa din bazin pana la maxim 60 gr C, Temperatura constanta a apei din bazin, Setare timp de gatire, Structura otel inox, Inaltime bazin 200 mm, Nivel maxim apa 170 mm, Baza dubla perforata, Cuva inox GN 2/1, Capacitate totala cuva 50 lt, Sistem de evacuare apa format din robinet frontal, Dispozitiv din inox de pozitionare in cuva alimentelor, Prevazut cu capac din otel inox, Manere termorezistente, Manerele permit repozitionarea facila, Indicator temperatura, Dimensiuni compacte, Alimentare electrica, Tensiune alimentare 230V, Putere electrica 2 kW, Greutate neta 20 kg, Dimensiuni 670x550x320 mm

Intrebari despre produs

0 Intrebari

La acest moment nu exista intrebari. Poti fii primul care pune o intrebare.

Spune parerea ta

Scrie o recenzie

Adaugi o recenzie pentru: Aparat de gatit sous-vide profesional Cooking System, capacitate 42.5 lt

Suport